Want to know more about Carmeuse ? CONTACT US

  • Agriculture banner header picture

Poljoprivreda i hrana

Podržavanje lanca ishrane od njive do trpeze

Poljoprivrednici širom sveta se oslanjaju na naša rešenja i stručnost da bi, kroz razumnu poljoprivrednu aktivnost, poboljšali plodnost zemljišta, povećali proizvodnju žitarica i prehranili svoje životinje. Carmeuse je vodeći snabdevač proizvoda koji se koriste u širokom spektru svakodnevne ishrane i pića, a da ne pominjemo preradu šećera i proizvodnju đubriva.

Kada kupujete hranu, lako je zaboraviti mnoge izazove sa kojima se suočavaju u ovom sektoru od vitalnog značaja. Pomenuti izazovi obuhvataju sve od ulaganja u poljoprivrednu proizvodnju do dezinfekcije staja, i od hrane za životinje do aditiva za ljudsku ishranu, plus preradu hrane ili biogasa dobijenog iz organskog otpada i đubriva.

Osnažen sa 30 godina poljoprivredno - prehrambenog iskustva, Carmeuse nudi brojne proizvode za ovaj sektor. Oni se kreću od kreča za povećanje ili uravnotežavanje plodnosti zemljišta do kalcijuma i proizvoda na bazi kreča za sve - od hrane za životinje do omogućavanja uzgoja životinja ili dezinfekcije staja. Kompanija može da obezbedi živi kreč, kalcijum karbonat i dolomit za industrijske sektore, kao što su proizvodnja šećera i đubriva. Ona takođe savetuje poljoprivrednicima optimizaciju proizvodnje, ili proizvođačima hrane razvoj novih proizvoda, a među njima su sir, bombone i sladoled, do bezalkoholnih pića, piva, mleka za bebe i dodataka ishrani.

U svakodnevnom životu

Novosti

Kontakt

Carmeuse Fondacija