Want to know more about Carmeuse ? CONTACT US

  • Construction banner header picture

Građevinarstvo

Od cigle do građevinskih čuda

Dosledan kvalitet i kontrola troškova podstiču svaki korak građevinskog sektora. Carmeuse poseduje višedecenijsku stručnost u doslednom isporučivanju sirovina radi postizanja ovih ciljeva. Pored širokog spektra proizvoda za građevinske materijale za kuće i kancelarije, nudi rešenja za građevinske projekte koji obuhvataju drumsku, železničku, pomorsku i vazduhoplovnu infrastrukturu.

Širom sveta, posebno u Evropi, građevinski inženjeri šire transportne mreže i rade na mnogim drugim projektima, dok su u potrazi za projektovanim rešenjima u cilju efikasnijeg rada i smanjenja troškova. Sa sličnim izazovima se suočava građevinarstvo, kojem je potreban blagovremen pristup potrebnim sirovinama.

Firma Carmeuse se poziva na svoje globalno iskustvo u pružanju pametnih i održivih rješenja u sektoru niskogradnje. Njen širok asortiman proizvoda obuhvata: krečni rastvor ViaCalco® za zemljište i jačanje nasipa; fino usitnjeni kamen za punjenje za krovne membrane, tepihe, cigle i mešavinu suvog maltera; PremiaCal®, fini kamen za beton; veliki agregati za nasipe; kamen za unutrašnje plovne puteve i luke; i tucanik za železnice. U građevinskom sektoru, Carmeuse je vaš pouzdan partner koji obezbeđuje proizvode koji su dosledni i, ako je potrebno, ispunjavaju evropske standarde ili specifikacije kupaca. Dobro poznati proizvodi za ovu industriju uključuju SuperCalco®, hidratisani kreč za fasadni malter, malter i zidarski malter; živi kreč u zidarskim elementima kao što su porobeton i silikatna opeka.

U svakodnevnom životu

Novosti

Kontakt

Carmeuse Fondacija