Want to know more about Carmeuse ? CONTACT US

  • Steel Making header picture

Čelik

Održavanje industrije čelika

Bez krečnjaka ili kreča, mnogi procesi i proizvodi u proizvodnji čelika i nerđajućeg čelika bi brzo stali. Uz stopedesetgodišnje iskustvo, Carmeuse nudi konkretne savete i kompletan asortiman proizvoda - uključujući i šljunak, lomljeni kreč i kamen - za sve, od pogona za proizvodnju sintera do visokih peći.

Kontrola kvaliteta je svakodnevni izazov u industriji čelika. Tehničko osoblje treba da obraća pažnju na ključne procese i hemijske reakcije, kako bi se osiguralo da proizvodi koji se plasiraju na tržište uvek zadovoljavaju zahteve kupaca.

Carmeuse nudi širok spektar proizvoda za industriju čelika, uključujući i industriju šljunka, lomljenog kreča i kamena. Od suštinskog su značaja za preduzeća u ovoj oblasti, čime se postiže kvalitet traženih proizvoda, kao i smanjenje gubitaka u toku obrade, i smanjenje direktnih i indirektnih troškova. Carmeuse takođe nudi savete i preporuke iz određenih oblasti, na primer, u pogledu optimizacije i održavanja pogona za proizvodnju čelika ili nastanka novih proizvoda.

U svakodnevnom životu

Novosti

Kontakt

Carmeuse Fondacija