Want to know more about Carmeuse ? CONTACT US

  • People banner header picture

Ljudi

Carmeuse je posvećen zdravlju i bezbednosti svojih zaposlenih, angažovanosti zainteresovanih strana izgradnjom dugoročnih odnosa, i razvoju svojih timova.

Zdravlje i bezbednost

Carmeuse je dinamična, proaktivna kompanija u pogledu zdravlja i bezbednosti.

Posmatrajući Carmeuse kao kamen temeljac za održivo radno okruženje, inicijative iz domena bezbednosti i  zdravlja na radu su dale inspiraciju za princip Safety First and Always (Bezbednost je uvek na prvom mestu), koji je jedan od naših pet liderskih principa.

Preovlađujuća mantra i simbol vere koji su utkani u Carmeuse-ovu kulturu bezbednosti je "Ništa što radimo nije vredno povređivanja’’.

U osnovi, firma Carmeuse i njeni zaposleni teže mentalitetu nulte toleranciji i na samu mogućnost povređivanja, čak i na najmanji način.

ANGAŽOVANJE SVIH ZAINTERESOVANIH STRANA

Carmeuse se ponosi razvojem dugoročnih i uzajamno korisnih odnosa sa svim zainteresovanim stranama.

Naši zaposleni i njihove porodice, kupci, dobavljači, poslovni saradnici, društvene mreže, državne službe, volonteri, škole, nevladine organizacije, vladine organizacije i zakonodavci - svi oni čine široku zajednicu interesnih grupa kojima je Carmeuse na usluzi i sa kojima ima dobru saradnju.

IZGRADNJA ODNOSA

Bez sumnje, preovlađujuća pokretačka snaga Carmeuse grupacije i njenih interesnih grupa je bogatstvo odnosa u kojima su svi na dobitku.

U većini zemalja u kojima smo prisutni, Carmeuse ima "Komisije za susedske odnose" koje se redovno sastaju, kako bi pružile podršku rešavanju lokalnih problema.

Carmeuse podržava lokalne škole, obrazovne, društvene, rekreativne i društvene programe i često pozivamo decu da obiđu naše objekte da bismo ih upoznali sa svojim procesom proizvodnje.

Na različitim lokacijama gde se nalazi Carmeuse, uspostavljena su partnerstva sa lokalnim nevladinim organizacijama kako bismo doprineli boljem okruženju.

 

Analiza slučaja – Evropski dani minerala

 

TIMSKI RAZVOJ

Carmeuse promoviše i podržava konstantan razvoj i lično usavršavanje svojih zaposlenih.

Na taj način, zaposleni su osnaženi da daju sve od sebe u pogledu ličnog razvoja, kompaniji dokazuju najbolje sposobnosti i služe našim klijentima na najbolji mogući način.

Najbolji način na koji se ovo postiže je pružanjem iscrpne obuke zaposlenima u širokom spektru veština i kroz prepoznatljive odgovornosti u osnovnim poslovnim oblastima.

U svakodnevnom životu

Novosti

Kontakt

Carmeuse Fondacija