Want to know more about Carmeuse ? CONTACT US

Prednost rada sa Carmeuse

Kada se pridružite Carmeuse, pridružićete se inovatoru i lideru u kvalitetu u industriji krečnjaka. Vjerujemo da ne treba samo biti najbolji, već treba i raditi najbolje, po oceni naših kupaca širom sveta.

The Carmeuse advantage

Dinamički rast na globalnom tržištu

Istovremeno, pridružićete se firmi koja prati dinamičan rast. Tržište proizvoda od krečnjaka se širi i globalizuje brzinom koja nikada ranije nije viđena, vođeno globalnim rastom i novim tehnologijama u energetici, logistici i stanju životne sredine. Učestvovaćete u naporima kompanije da se proširi i usvoji tehnologije budućnosti u našim postrojenjima, kako bi se iskoristio ovaj rast. I videćete da nove operacije i nova tržišta postaju deo globalnog Carmeuse otiska u svetu.

Vidljivost, odgovornost i pristup

Kod nas ćete raditi na jednostavan i oranizovan način koji će vam pružiti visok stepen pristupa upravljanju, mogućnosti da putujete, kao i slobodu da sami odredite tok svoje profesionalne karijere.

Fokus je na vama

Takođe ćete se pridružiti organizaciji koja se jedinstveno fokusira na vašu ličnost, kao i vaš profesionalni razvoj. Navikli smo da razmišljamo – i o svom poslovanju i svojim zaposlenima. Dovoljno smo veliki da pružimo mogućnosti koje će vam biti izazov tokom duge i produktivne karijere u Carmeuse;a ipak dovoljno smo mali da se lično angažujemo za zdravlje i sreću vas i vaše porodice. To je deo naše kulture, i to su očekivanja koja ispunjavamo svakog dana.

Prednost rada u Carmeuse: iznenađujuće dinamično tržište. Pristupačnost i rad u okruženju spremnom na saradnju. Prilika za inicijative i kreativno rešavanje problema. Brižna kultura koja vrednuje ravnotežu između posla i privatnog života. To se lako primeti. Sve što treba da uradite je da pogledate ispod površine.

 

Vaša karijera sa globalnim liderom

Mi smo proizvodna kompanija, i zapošljavamo veliki broj inženjera u odeljenjima za proizvodnju, razvoj, kontrolu kvaliteta, zaštitu životne sredine i drugim delovima kompanije. Uobičajene discipline podrazumevaju građevinski, industrijski, procesni i hemijski inženjering, kao i geologiju. Kao inženjer u Carmeuse, možete početi svoju karijeru u jednom od naših pogona kako biste potpuno shvatili kako radimo, te da nastavite odatle. Sve više razvijamo interne programe mobilnosti kako bi inženjeri i drugi stručnjaci stekli veće iskustvo. Drugi popularni smerovi u karijeri uključuju finansije, logistiku, istraživanje, prodaju i marketing.


Prednosti rada sa Carmeuse: solidna osnova za život

S obzirom da smo globalna kompanija, plata i beneficije u našoj firmi zavise od regiona u kojem radite. Nastojimo da ponudimo jednaku i konkurentnu nadoknadu gde god se nalazimo. Spremni smo da nagradimo rad, a poznati smo po uspostavljanju ravnoteže između rada i privatnog života, što je prioritet za naše zaposlene.

U svakodnevnom životu

Novosti

Kontakt

Carmeuse Fondacija