Want to know more about Carmeuse ? CONTACT US

Karijera u Carmeuse


ZAŠTO MI?

Pitate se šta će vas naterati da ustanete svakog jutra iz kreveta i šta će vam održati taj osmeh na licu u godinama koje dolaze? Ovo dobijate kada se priključite Carmeuse-u:

Ostvarite dobit od tržišta koje obećava.

Globalni razvoj i nove tehnologije dovode do rapidnog porasta potražnje za našim proizvodima i uslugama. Tako da, kada se priključite Carmeuse-u, pridružujete se dinamičnom lideru i inovatoru. Šta ovo znači za vas? Osvojićete nova tržišta. Doprinećete inovacijama. Rašćete sa nama i priključićete nam se u proslavljanju naših dostignuća.

Radite zajedno sa ljudima u čijem društvu uživate.

Naše uverenje? Timskim radom koji je čvrst kao stena, možemo da pomerimo planine. Vaše kolege su spremne da se prihvate bilo kog projekta sa vama, kao što su spremni da organizuju letnji roštilj. Radićete u organizaciji koja ima dosta profesionalnih mogućnosti. U Carmeuse-u, vi ste važni, vaše ideje su važne, kao i vaše dobro stanje. Smatrajte da je to uklesano u kamenu.

Fokus na vas i vašu karijeru.

U Carmeuse-u, bavimo se vašim talentima kako bismo vam pomogli da iscrtate svoj put. Kao deo velike organizacije, imaćete benefit od mogućnosti koje će učiniti vašu karijeru dugom i smislenom. Ali, mi smo i dovoljno mali da se brinemo o vremenu koje provodite sa svojom porodicom. Ne sa poslovnom porodicom, već vašom porodicom porodicom. To znači zdraviji balans između poslovnog i privatnog života, i srećnije kolege za sve nas.

Job Opportunities

U svakodnevnom životu

Novosti

Kontakt

Carmeuse Fondacija