Want to know more about Carmeuse ? CONTACT US

Karijera u Carmeuse


Neka vaša karijera ima čvrstu osnovu... i budućnost koja obećava

Iscrtajte izazovnu i nagrađivanu karijeru u Carmeuse, globalnoj kompaniji izgrađenoj na čvrstim temeljima, vođenom snažnim trendovima globalnog rasta.

Naši proizvodi su svuda gde dolazi do porasta

Kako se svetska populacija povećava, a njena infrastruktura stari, tako raste potreba za novim objektima, čistijom vodom i energijom kao i novim putevima. Sa tim trendom raste i potreba za novim oblicima uštede energije, rentabilnim rešenjima u krečnjaku.

Kada se gradi novi neboder u Šangaju, potreban je krečnjak. Kada se voda prečišćava u Minhenu, potreban je krečnjak. Kada se elektrana u Ohaju pokreće, potreban je krečnjak. Kada se čelik proizvodi u Pitsburgu, krečnjak je deo procesa. I kada se vrši rekonstrukcija autoputa u Vajomingu, krečnjak je prva stvar koja ide u posteljicu puta. 

Rad sa liderom

Carmeuse je lider sa dugom istorijom u ovoj grani privrede. Danas nas ima 4000 zaposlenih u 25 zemalja, od toga 2000 u Severnoj Americi. Mi smo, takođe, inovator. Naš Thiosorbic proces odsumporavanja dimnih gasova, na primer, zadržava milione tona otpada iz deponija svake godine i reciklira ga u gips i druge korisne proizvode.

Kao deo Carmeuse tima, možeš biti na čelu sledećeg industrijskog otkrića. Ili možeš biti deo globalnog logističkog tima koji pronalazi najefikasniji način da naše proizvode dostavi do udaljenih destinacija. Ili možeš biti deo našeg vodećeg programa iz bezbednosti na radu i ekologije.

Odluka je na tebi

Mi smo kompanija koja uživa u izazovima, slavi dostignuća i pruža jednake mogućnosti. Mislimo da je to prilično uzbudljivo. I mislimo da ćeš i ti isto misliti. Istražite karijerne puteve sa nama. Početak je ovde.

Ko smo mi

Who We Are at Carmeuse

Mi smo jedinstvena kompanija sa zajedničkom strašću prema kvalitetu, bezbednosti i stremljenjem ka istom cilju.

Mi smo porodica sa više od 4000 ljudi (2000 u Evropi) koji dele strast prema onom što se čini, na površini, da je jednostavan poslovni poduhvat: krečnjak pretvaraju u bezbroj korisnih proizvoda za rastuće svetsko tržište. Ali mi u našem poslu znamo da ono što je naizgled jednostavno, često je bogatije, zahvalnije i izazovnije što se dublje zagledaš.

Saznajte više

Prednosti Carmeuse

The Carmeuse advantage

Nisu sve kompanije iste - ni na tržištu ni kao poslodavci. Vodeće mesto u industriji i jedinstvena kultura ravnoteže rada i privatnog života su samo deo onoga što karijeru u Carmeuse čini posebnom.

Kada se pridružite Carmeuse, pridružujete se inovatoru i lideru u kvalitetu u industriji krečnjaka. Verujemo da nije dovoljno samo biti najbolji, već i raditi najbolje, po oceni naših kupaca širom sveta .

Saznajte više

Zaposlenje

Pogledajte naše najnovije oglase za posao.

Last jobs

PositionLocationDate
General Laborer - CedarvilleSault Ste. Marie MI US08/07/19
Production Laborer-Gary, INGary IN US07/24/19
Dock Maintenance/Welder Erie, PAErie PA US07/22/19

View all jobs

U svakodnevnom životu

Novosti

Kontakt

Carmeuse Fondacija