Want to know more about Carmeuse ? CONTACT US

  • Water Treatment header picture

Voda i otpad

Prerada otpada, isporuka vode iz česme

Vodu je potrebno detaljno tretirati prije nego što je bezbjedna za korištenje, dok se otpadne vode iz naših gradova, privrednih grana i poljoprivrede moraju prečistiti. U oba slučaja, proizvodi na bazi kreča igraju ključnu ulogu.

Pretvaranje prirodne vode u vodu za piće obuhvata niz procesa, od uklanjanja nečistoća i pojedinih metala do omekšavanja ili mineralizacije nakon obrade vode. Ispuštanja otpadnih voda - bilo putem kanalizacije ili iz industrije ili poljoprivrede - predstavlja još jedan veliki izazov za prečišćavanje širom svijeta.

Carmeuse pruža specijalizovane proizvode i procese za prečišćavanje vode za piće. Mogu se koristiti u prečišćavanju voda / otpadnih voda u industrijskim procesima ili otpadnih voda i mulja iz urbanih područja, kao i prilikom rješavanja problema sa zagađenim zemljištem i zagađenim lokacijama. Zahvaljujući drugim rješenjima u ovom sektoru, pepeo i mineralni otpad se mogu ponovo koristiti. Pored toga, Carmeuse pruža kompletne usluge u pružanju podrške u različitim primjenama, kao što su stručne konsultacije i pomoć u vezi sa pripremom krečnog mlijeka.

U svakodnevnom životu

Novosti

Kontakt

Carmeuse Fondacija