Want to know more about Carmeuse ? CONTACT US

  • Agriculture banner header picture

Hrana za ljudsku upotrebu i hrana za životinje

Podržavanje lanca ishrane od obradive površine do trpeze

Poljoprivrednici širom svijeta se oslanjaju na naša rješenja i stručnost da bi, kroz promišljenu poljoprivrednu aktivnost, poboljšali plodnost zemljišta, povećali proizvodnju žitarica i prehranili svoje životinje. Carmeuse je vodeći snabdjevač proizvoda koji se koriste u širokom spektru svakodnevne ishrane i pića, a da ne pominjemo preradu šećera i proizvodnju đubriva.

Kada kupujete hranu, lako je zaboraviti mnoge izazove sa kojima se suočavaju u ovom vitalnom sektoru . Pomenuti izazovi obuhvataju sve od ulaganja u poljoprivrednu proizvodnju do dezinfekcije staja, i od hrane za životinje do aditiva za ljudsku ishranu, plus preradu hrane ili biogasa dobijenog iz organskog otpada i đubriva.

30 godina iskustva u poljoprivredno - prehrambenoj industriji, Carmeuse nudi brojne proizvode za ovaj sektor. Oni se kreću od kreča za povećanje ili balansiranje plodnosti zemljišta do kalcijuma i proizvoda na bazi kreča za sve - od hrane za životinje do omogućavanja uzgoja životinja ili dezinfekcije staja. Kompanija može da obezbijedi živi kreč, kalcijum karbonat i dolomit za industrijske sektore, kao što su proizvodnja šećera i đubriva. Ona takođe savjetuje poljoprivrednicima optimizaciju proizvodnje, ili proizvođačima hrana razvoj novih proizvoda, a među njima sir, bombone i sladoled do bezalkoholnih pića, piva, mlijeka za bebe i dodataka ishrani.

U svakodnevnom životu

Novosti

Kontakt

Carmeuse Fondacija