Want to know more about Carmeuse ? CONTACT US

  • Construction banner header picture

Građevinarstvo

Od cigle do građevinskih čuda

Dosljedan kvalitet i troškovi kontrole podstiču svaki korak građevinskog sektora. Carmeuse posjeduje višedecenijsku stručnost obezbjeđujući stalan kvalitet sirovine u cilju postizanja ovih ciljeva. Pored širokog spektra proizvoda za građevinski materijal za kuće i kancelarije, nudi rješenja za projektantska rješenja koji obuhvataju drumsku, željezničku, pomorsku i vazduhoplovnu infrastrukturu.

Širom svijeta, posebno u Evropi, građevinski inženjeri šire transportne mreže i rade na mnogim drugim projektima, dok su u potrazi za posebno prilagođenim rješenjima u cilju efikasnijeg rada i smanjenju troškova. Sa sličnim izazovima se suočava građevinarstvo, kojem je potreban blagovremen pristup potrebnim sirovinama.

Carmeuse se poziva na svoje globalno iskustvo pri davanju pametnih i održivih rješenja u sektoru niskogradnje. Carmeuse-ov širok asortiman proizvoda obuhvata: rješenja na bazi kreča ViaCalco® za zemljište i jačanje nasipa; fino usitnjeni krečnjak za punjenje za krovne membrane, tepihe, cigle i mješavinu suvog maltera; PremiaCal®, fini krečnjakc za beton; krupne frakcije agregata za nasipe; kamen za unutrašnje plovne puteve i luke; i balast za željeznice. U građevinskom sektoru, Carmeuse je vaš pouzdan partner koji obezbjeđuje proizvode koji su dosljedni i, ako je potrebno, ispunjavaju evropske standarde ili specifikacije kupaca. Dobro poznati proizvodi za ovu industriju uključuju SuperCalco®, hidratisani kreč za fasadni malter, malter i zidarski malter; živi kreč u zidarskim elementima kao AAC i silikatna opeka.
 

U svakodnevnom životu

Novosti

Kontakt

Carmeuse Fondacija