Want to know more about Carmeuse ? CONTACT US

  • Steel Making header picture

Čelik

Održavanje industrije čelika

Bez krečnjaka ili kreča, mnogi procesi i proizvodi u proizvodnji čelika i nerđajućeg čelika bi brzo stali. Uz 150- godišnje iskustvo, Carmeuse nudi konkretne savjete i kompletan asortiman proizvoda - uključujući i sitni, komadni kreč i krečnjak - za sve, od pogona za proizvodnju sintera do visokih peći.

Kontrola kvaliteta je svakodnevno izazov industriji čelika. Tehničko osoblje posvećuje posebnu pažnju na ključne procese i hemijske reakcije, kako bi se osiguralo da proizvodi koji se plasiraju na tržište uvijek zadovolje zahtjeve kupaca.

Carmeuse nudi širok spektar proizvoda za industriju čelika, uključujući i sitni kreč, komadni kreč i krečnjak. Od suštinskog su značaja za preduzeća u ovoj oblasti, čime se postiže kvalitet traženih proizvoda, kao i smanjenje gubitaka u toku obrade, i smanjenje direktnih i indirektnih troškova. Carmeuse takođe nudi savjete i preporuke iz određenih sektora, na primjer, u vezi optimizacije i održavanja pogona za proizvodnju čelika ili nastanka novih proizvoda.

U svakodnevnom životu

Novosti

Kontakt

Carmeuse Fondacija