Want to know more about Carmeuse ? CONTACT US

Prednost rada sa Carmeuse

KAKO ĆETE VI DOPRINETI?

U Carmeuse-u, vi ste deo snažne porodice koju čini 4.500 ljudi. Ono što mi radimo kreće od krečnjaka, toliko je jednostavno. Ali proizvodi i usluge u čijem kreriranju ćete učestvovati su prosto fascinantni. Poboljšavate svakodnevni život onih oko vas. Pomažete da se izgrade rešenja koja čine našu vodu i vazduh čistijim. Pomažete industriji poljoprivrede da raste i održi hranu koja nam je potrebna. Pomažete da se napravi čelik za naše automobile, kompjutere i domove. Pomažete čak i da zgrade budu jače i ekološki prijateljskije prema okolini, a putevi sigurniji... svuda po svetu. Za industrije. Za zajednice. Za život.

Jedna globalna zajednica...

Sa kolegama koji rade u 90 postrojenja u 15 zemalja u Evropi, Americi, Aziji i Africi, Carmeuse je globalna organizacija sa porodičnim pristupom. Bilo da radite kao operater u fabrici, miner, inženjer, računovođa, administrator prodaje ili menadžer logistike... pripadate zajednici koja deli snažne zajedničke vrednosti. Zajednice u kojoj se brinemo jedni o drugima, i koja ulaže u svoje ljude i njihovu budućnost.

... ljudi koji kreativno rešavaju probleme.

Današnje tržište je izazovnije nego ikada ranije i brzo se menja. U Carmeuse-u, gradimo put za buduće pragmatične, inovativne i vešte mislioce. Uz ovo dolaze i neverovatne mogućnosti da pokažete svoj talenat, naučite nove veštine i razvijate svoje kompetencije.

Job Opportunities

U svakodnevnom životu

Novosti

Kontakt

Carmeuse Fondacija